Biggest in the world! – Toshiba Excite 13

Share Button

Biggest in the world!- Toshiba Excite 13Mai tineti minte televizoarele alb-negru, si pozele in nuante de gri din albumele parintilor nostri? Dar telefonul fix care zbarnaia atunci cand iubitul sau iubita ne chema la intalnire?

Toate acestea s-au schimbat facand loc telefoanelor mobile de ultima generatie, a tabletelor cu capacitati de redare a pozelor si filmelor in format HD, iar o intalnire astazi se anunta in prealabil neaparat printr-o postare pe retelele de socializare, tocmai prin intermediul accesoriilor tehnologice anterior mentionate.

Nu-i asa ca suntem cu totii fascinati de evolutia tehnologiei de la primii ei pasi si pana in zilele noastre? Aproape toata lumea cauta acum informatiile cele mai noi in domeniu, iar altii fac din acest lucru o adevarata pasiune, investind pentru aceasta sume proportionale.

Ca si cum nu erau de ajuns modificarile survenite in ultimii ani la nivel de tehnologie de ultima ora in comunicatie, media si socializare, iata ca unii au considerat ca limitele pot fi depasite constant, iar imbunatatirile pot aduce beneficii atat clientilor, cat si rapoartelor de vanzari. Ca ultima generatie de tehnologie putem vorbi astazi in cazul tabletelor.

Oriunde te uiti, peste tot vezi acelasi lucru: in metrou, in tren, in autobuz, la birou sau acasa, tableta este din ce in ce mai utilizata, indiferent de numele pe care il poarta aceasta: Assus, Allview, iPad sau tableta Samsung. Orasul a devenit o adevarata expozitie de modele de tablete, stirbind parca putin din avantul pe care il luasera la un moment dat telefoanele mobile.

Daca ai intreba pe cineva care este, in acceptiunea sa, cel mai mare defect al tabletelor, poate acel cineva ti-ar spune faptul ca display-ul prea mic ar fi acest incovenient. Un film sau un joc, pot fi suportate de catre o tableta insa, sa recunoastem, nu este acelasi lucru daca nu le vezi la dimensiuni acceptabile.

Daca pana acum tableta Samsung Galaxi Tab detinea recondul in privinta dimensiunilor ecranului, iata ca reprezentantii Toshiba au lansat pe piata un nou gadget si anume tableta Toshiba Excite 13, care pe langa dimensiunile de top ale ecranului de 13,3 inchi, are si o serie de  caracteristici nemaipomenite. Display-ul mare permite vizualizarea in conditii mult mai bune a imaginii, acesta adaugandu-se beneficiilor pe care le are iluminarea ecranului touchscreen LCD cu tehnologie tip LED-backlit, si rezolutiei de 1600 x 900 pixeli, ce reda imagini in peste16 milioane de culori.

Pentru economisirea energiei si deci a cresterii autonomiei tabletei, aceasta este dotata cu un procesor de ultima generatie, si anume Nvidia Tegra 3 cu versiunea quad-core de 1.5 Ghz, care face posibila urmarirea in format HD a fisierelor. Memoria interna este de 32/64 GB, iar tableta vine echipata si cu un slot microSD pentru card, cu capacitate de pana la 32 GB. Bateria standard este Li-Ion, cu timp de vorbire de pana la 13 ore si autonomie in mod standard de pana la 168 de ore.

Daca tot se duce o lupta apriga intre tabletele cu sistem de operare Android si cele cu sistem iOS, atunci suntem mandri sa spunem ca tableta Toshiba Excite 13 vine la pachet cu binecunoscutul sistemul de operare Ice Cream Sandwich de la Android. Tableta este dotata cu o camera foto frontala de 2 megapixeli, destinata apelurilor video si o camera pe spate de 5 megapixeli, numai buna pentru a capta cele mai frumoase imagini ce vor face mai apoi subiectul mesajelor multimedia sau a postarilor pe retelele de socializare, servicii pe care minunata tableta le poate oferi deasemenea.

Desi parerile sunt impartite, unele persoane considerand ca tableta ar trebui sa fie un accesoriu mobil si poate, ca si in cazul telefonului, sa aiba o utilitate portabila, de “buzunar”, exista si persoane care abia au asteptat aceasta noutate, tocmai datorita dimensiunilor.

Cert e ca pentru toata lumea “este loc sub soare”, astfel incat astazi orice model de tableta poate fi gasit in magazinele de profil. Cel mai bine aprovizionat magazin online de pana acum ni s-a parut Dwyn.ro, unde am putut gasi toate noutatile, atat in materie de tablete, cat si de telefoane mobile si televizoare. Acestea pot fi accesibile datorita structurii eficiente de filtrare disponibile pe site-ul www.dwyn.ro , care vine in ajutorul clientului.

Utila in orice moment si in orice situatie, pentru a juca un joc sau a urmari un film in doi, tableta Toshiba Excite 13 pare a fi un succes. Ramane la latitudinea fiecaruia ce model va alege, insa nimeni nu poate contesta astazi eficacitatea si mobilitatea pe care o ofera aceste produse. Si totusi, ar fi de retinut faptul ca acesta este doar inceputul…


Alte stiri actuale :

1. Samsung Galaxy Note 8 GT-5110 – Review
2. Primul SSD cu conexiune PCIe, produs de Samsung
3. Cat de departe se poate ajunge? Se zvoneste ca Samsung lucreaza la o tableta de 12 inch
4. Buget urias de marketing pentru Samsung: cat investesc sud-coreenii in promovare comparativ cu rivalii de la Apple
5. Duelul giganţilor: Samsung Galaxy S4 şi HTC One contra Nokia Lumia 925 – ce-i mai bun cu Android şi Windows Phone 8

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *