Ce faci cand ramai fara baterie la telefon?

Share Button

Ce faci cand ramai fara baterie la telefon?Poti sa ai cel mai performant device al momentului , daca ramai fara baterie acesta devine total inutil . In cazul in care bateria se defecteaza iti recomand sa apelezi la ajutorul www.accesoriigsm.ro, un magazin specializat in comercializarea de accesorii pentru telefoanele mobile .

Acumulator baterie telefon , huse , carcase , display-uri , carduri de memorie si multe ale accesorii la un raport calitate/pret imbatabil poti sa gasesti numai daca accesezi chiar acum Accesoriigsm.ro .

In cazul in care bateria doar s-a descarcat si nu ai la indemana un incarcator poti apela la ajutorul unor dispozitive special create care iti ajuta smartphone-ul sa functioneze . Printre aceste dispozitive se numara iGo Power Trip , HyperJuice Micro , Mophie , myCharge Freedom , Eton BoostBloc , Advance LifePak Battery Station si Power Stick .

iGo Power Trip este un device care poate fi conectat la smartphone prin intermediul unui cablu USB si poate sa incarce majoritatea , daca nu toate gadget-urile existente pe piata . Pretul iGo Power Trip oscileaza intre 50 si 60 de dolari , in functie de modelul ales.  Varianta mai scumpa , iGo 4700 , este capabila ca la o singura incarcare sa incarce bateria smartphone-ului tau de trei ori .

Preferatul celor de la Bussiness Insider , HyperJuice Micro , este un device dotat cu o baterie de 3600 mAH si un port USB special pentru smartphone si un altul special pentru tablete. Daca conectezi dispozitivul la un iPad 3 sau iPad 4 iti gareanteaza o utilizare de 3 ore . In cazul unui iPhone , device-ul asigura o utilizare de 36 de ore in regim de convorbire si de 900 de ore in regim de standby . Disponibil pe piata in 10 variante de culoare , HyperJuice Micro costa intre 70 si 100 de dolari .

Un alt device foarte bun este Mophie . Aceasta statie de alimentare de mici dimensiuni dotata cu o baterie de 2500 mAH garanteaza o durata dubla de functionare pentru telefonul tau . Mophie incape foarte usor in orice buzunar si costa in jur de 60 de dolari .

O alternativa la acest Mophie este myCharge Freedom , un dispozitiv dotat cu o baterie de 2000 mAH . myCharge Freedom asigura o autonomie in regim de convorbire de aproximativ 9 ore si costa in jur de 80 de dolari .

Vrei sa incarci doua aparate in acelas timp ? Eton BoostBloc te ajuta fiind dotat cu 2 porturi USB si o baterie uriasa de 6600 mAH . Singurul minus al acestui device este pretul , 100 de dolari , un pret direct proportional cu performantele oferite .

Advance LifePak Bettery Station , un alt device , dubleaza atat durata convorbirilor cat si a vizionarilor pe internet  pentru cele mai multe modele de telefoane disponibile pe piata in momentul de fata . Dispozitivul dotat cu USB incorporat costa in jur de 55 de dolari .

Ultimul device despre care vreau sa iti vorbesc este Power Stick , o combinatie foarte reusita intre un acumulator portabil si un dispozitiv ( stick USB ) de stocare a datelor . Cu toate acestea , bateria de numai 750 mAH din dotare nu asigura decat o autonomie pentru cateva apeluri telefonice . Pentru acest device trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 50 de dolari .

Iata , asadar , cateva idei geniale care pot sa te scoata din incurcatura de foarte multe ori . Chiar daca sunt super intelegente , toate smartphone-urile existente pe piata se confrunta cu broblema unei slabe rezistente a bateriei .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *