Cum influenteaza accesoriile un telefon?

Share Button

Cum influenteaza accesoriile un telefon?Desi in mod normal pana nu demult telefonul mobil era privit ca un adevarat accesoriu, unul cu adevarat de nepretuit si fara de care nu se poate, astazi chiar si acesta pare a avea nevoie la randul sau de anumite lucruri, de accesorii telefoane care sa functioneze in mod dual, atat in vederea infrumusetarii terminalului, cat si in scopul protejarii acestuia.

Paleta de accesorii telefoane a devenit din ce in ce mai diversificata in ultimii ani, mai ales in urma afluxului de modele de terminale noi ce au invadat piata. O simpla cautare pe internet iti poate returna rezultate din cele mai interesante atunci cand vine vorba despre carcase, casti sau alte accesorii necesare telefonului tau.

Desi pare a fi un proces relativ usor, alegerea unor accesorii potrivite poate fi in unele cazuri mai grea decat ar parea. Spre exemplu, unul dintre cele mai pretentioase telefoane, HTC Rhyme, isi gaseste foarte greu o husa de tip flip, sau o carcasa de protectie. Mai mult decat atat, chiar si piesele de schimb se gasesc destul de greu si foarte putine persoane se pricep la repararea unui astfel de model de telefon. Fiind mai deosebit, inseamna ca si accesoriile sunt deosebite, insa in mod clar acestea nu sunt imposibil de gasit.

Acelasi model de telefon, o alta problema. Carcasa acestuia, in ipoteza inlocuirii, trebuie schimbata impreuna cu mijlocul ei, spre deosebire de celelalte telefoane, la care fata este in mod clar deosebita de spate. Aici intampinam o banda despartitoare, pozitionata pe spatele telefonului, care face insa corp comun cu parte din fata.

Intreband intr-un service daca poate fi remediata aceasta problema, in speta inlocuirea carcasei, ni s-a comunicat faptul ca aceste piese se aduc din alte tari si ca procesul poate dura pana la cateva saptamani. Imbucurator este faptul ca totusi solutiile par sa existe, chiar daca vorbim despre telefoane deosebite. Aceste solutii vin de la specialistii din magazine de profil precum Accesoriigsm.ro , la preturi decente si insotite de tot felul de detalii menite sa determine terminalul sa mearga cat mai bine.

Un trend pe care par sa il urmeze astazi producatorii de telefoane mobile si accesorii il constituie crearea unor game de accesorii de tip low cost, care sa poata satisface orice exigenta. Desi in mod normal ar putea parea ca sunt bani cheltuiti fara folos, in cazul anumitor produse investitia este una deosebit de sigura si de avantajoasa.

Fireste, depinde acum ce anume si de unde achizitionati, si poate ca in prealabil acestui proces ar trebui sa cereti sfatul unor persoane specializate in vederea alegerii celor mai bune accesorii. Ganditi-va intotdeauna la faptul ca acestea interactioneaza in mod direct cu telefonul dumneavoastra si ca pana si persoana care le monteaza are o influenta asupra bunei functionari a dispozitivului.

Spre exemplu, acum cateva zile auzeam pe cineva care se plangea de schimbarea unei mufe de incarcare, “specialistul” montand-o atat de bine incat aceasta a creat o stare conflictuala in telefon. Acesta nu a vrut sa mai fie citit de catre niciun PC, ramanand doar la stadiul de incarcare si atat (nu mai era permis transferul de fisiere), drept pentru care a trebuit ca beneficiarul sa mearga intr-un alt service pentru ca acolo sa i se moteze intreaga placuta de jos, pentru o functionare propice a telefonului.

Asadar, chiar si accesoriile joaca un rol important. Nu va lasati pacaliti si alegeti calitatea. Ea va poate prelungi durata de folosire a telefonului si va poate scuti de costuri neprevazute si total inutile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *