Cum poti transforma cartela SIM in Micro-sim?

Share Button

Cum poti transforma cartela SIM in Micro-sim?Multi din posesorii de telefoane mobile prefera modelele de la Samsung, deoarece au unele dintre cele mai bune smartphone-uri.

Problema care apare la smartphone-uri este aceea ca durata de viata a bateriei nu este cea dorita de utilizatori. Cu cat il folosesti mai mult, cu atat se termina mai repede, fapt pentru care trebuie sa ai mereu acumulatori Samsung originali .

Unii trebuie sa-si inlocuiasca vechii acumulatori, nu sa-si schimbe in totalitate telefonul. Daca nu te mai tine bateria, nu inseamna ca nu mai este bun telefonul. Asadar, pentru astfel de situatii cumpara acumulatori Samsung originali de pe www.magazingsm.ro. Printr-un simplu click poti patrunde in lumea acumulatorilor ieftini si buni.

Cel mai adesea, smartphone-urile scoase pe piata in ultima perioada au nevoie de Micro-sim. Multe persoane isi fac probleme cand trebuie sa cumpere un astfel de telefon sau cand primesc drept cadou un telefon cu Micro-sim. Pentru a-ti transforma cartela SIM in Micro-sim, exista 3 posibilitati.

In primul rand, poti apela la magazinul furnizorului de servicii mobile. Da, vorbim de magazinele celor de la Orange, Cosmote sau Vodafone. Cel mai probabil o astfel de idee nu-ti surade. Pe langa faptul ca stai mult la coada, mai risti si sa fii tratat asa cum nu se cuvine. Multi vor sa ocoleasca astfel de servicii, fapt pentru care apeleaza la alte alternative. Unii furnizori percep taxe pentru astfel de servicii, altii nu.

O alta alternativa ar putea fi un service GSM. Cei de la service se pricep sa-ti taie SIM-ul cu usurinta, astfel incat sa te poti bucura de el in cel mai scurt timp. Pretul unui astfel de serviciu intr-un service GSM este intre 5 si 10 lei, un pret foarte acceptabil.

Altii mai nerabdatori, se incumeta sa-si faca singuri din SIM Micro-sim. Unora le iese, altora nu. Problema ar fi faptul ca ai o singura incercare. Asadar, daca te risti trebuie sa fii foarte atent sa-ti reuseasca. Ce faci insa daca lucrurile nu merg asa cum ar trebui si strici cartela? Mergi frumos la furnizorul de telefonie mobila de la care ai cartela si ceri inlocuirea ei, si bineinteles taierea, astfel incat sa nu mai risti sa o strici iarasi.

Daca te hotarasit sa-ti faci singur Micro-sim, asigura-te de faptul ca folosesti dimensiunile potrivite. Dimensiunea Micro-sim-ului trebuie sa fie de 12mm x 15mm. Dupa ce masori si esti sigur ca ai masurat corect, marcheaza dimensiunile cu un cutter, dupa care cu  o foarfeca sau cu un cutter taie. Insa, daca esti de parere ca nu ai indemanarea necesara, mai bine apeleaza din start la una din cele doua modalitati amintite mai sus.

Sunt persoane care fac totul mult mai simplu cu ajutorul unui capsator special, astfel incat in cel mai scurt timp, cu cea mai mare rapiditate, cartela ta SIM devine Micro-sim. Unii si-au facut chiar o mica afacere din asta, si contra-cost, transforma SIM-urile in Micro-SIM-uri. E mai simplu decat sa stai la coada la Orange, Cosmote sau Vodafone.

Alternative sunt suficiente. Asadar, nu-ti fa griji, deoarece vei gasi solutia potrivita, la momentul respectiv.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *