Ai grija de parul tau folosind produse de calitate

Share Button

Ai grija de parul tau folosind produse de calitateLa ora actuala sunt disponibile pe piata o gama variata de produse pentru ingrijirea parului, dar nu toate sunt de calitate. Exista foarte multe femei care folosesc produse de proasta calitate si nepotrivite pentru parul lor, orientandu-se de cele mai multe ori strict in functie de pret.

Pentru o buna ingrijire a parului este necesar sa-ti cunosti tipul de par, problemele si nevoile acestuia, ca mai apoi, bazandu-te pe aceste informatii, sa alegi o gama de produse potrivite si de calitate. Schimbarea frecventa a produselor pentru par nu este necesara, exceptie facand cazurile in care scalpul si parul nu reactioneaza bine la respectivele produse.

Ingrijirea parului depinde de mai multi factori, dar lungimea nu este unul dintre acestia. Atat parul lung, cat si cel scurt au nevoie de curatare, hidratare si ingrijire periodica prin utilizarea de masti, de exemplu.

Tipul de par influenteaza intr-o mai mare masura rutina de ingrijire a parului tau. In general, cel gras si cel uscat presupun mai multa atentie si efort. Totul poate deveni mai placut si mai usor daca utilizezi produse potrivite, care sa-ti revitalizeze parul si sa-i pastreze aspectul sanatos.

Una dintre greselile comune atunci cand vorbim de ingrijirea parului gras este folosirea produselor astringente, menite sa reduca secretia de sebum. Aceste produse iti pot usca parul si scalpul, mai ales daca sunt aplicate frecvent, creand chiar mai multe probleme.

Pentru parul gras este recomandat sa folosesti un sampon si un balsam cu formule blande: samponul va indeparta praful si sebumul adunate in timp pe par, iar balsamul il va hidrata, redandu-i un aspect stanatos si stralucitor. Nu uitati insa ca balsamul de par nu se aplica niciodata pe scalp.O masca de par purificatoare este perfecta pentru parul gras, dat fiind ca indeparteaza excesul de sebum cu delicatete si hidrateaza parul in acelasi timp.

In cazul parului uscat, care ridica la fel de multe probleme ca si cel gras, se impune folosirea unor produse de calitate pentru ingrijirea parului, special create pentru a-ti rehidrata parul in profunzime.

Uleiul de argan, cel de masline si cel de ricin sunt ideale pentru prepararea mastilor pentru par sau pentru a-ti masa scalpul cu ele, astfel rehidratand firul de par pe toata lungimea lui. Uleiul de argan poate actiona si ca serum, aplicandu-l numai pe varfuri si prevenind astfel despicarea lor. In ciuda faptului ca uleiul de argan este mai costisitor, cu siguranta nu vei regreta investitia facuta.

Matreata este o problema comuna, foarte multe persoane confruntandu-se cu ea. Cauzele aparitiei matretii sunt multiple, variind de la dezechilibre hormonale la utilizarea produselor nepotrivite care iti usuca si iti irita scalpul. Aspectul inestetic nu este nici el de ignorat. Este indicat sa achizitionezi produse speciale pentru combaterea matretii. Folosindu-le in mod regulat, matreata va disparea incetul cu incetul.

Ingrijirea parului nu se refera numai la par in lungimea lui, ci si la pielea capului. Un scalp sanatos este fundatia pe care construiesti mai departe, obtinand un par sanatos, puternic si stralucitor. Produsele de inalta calitate joaca un rol important in obtinerea acestor rezultate.

Alte stiri actuale :

1. Uleiuri extraordinare – pentru parul tau
2. Cum să scapi de mătreaţă
3. 10 produse cosmetice, vedete in sezonul rece. Trebuie sa le ai!
4. Sfaturi anti-imbatranire. Cum sa arati senzational indiferent de varsta
5. 4 remedii naturale pentru un păr frumos şi sănătos
6. Cele mai frecvente 7 greşeli de stil şi cum să nu le mai faci
7. 5 tratamente naturale care te scapă de mătreaţă

Be Sociable, Share!

One thought on “Ai grija de parul tau folosind produse de calitate

  1. My bag arrived yesterday, just loved, Most definitely i’ll make more purchases on your part guys, it’s beautiful, good stuff, was my first purchase by express there and was very satisfied, Most definitely i’ll indicate them

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *