Care este diferenta dintre o masina de spalat cu incarcare frontala si una cu incarcare in partea superioara?

Share Button

Care este diferenta dintre o masina de spalat cu incarcare frontala si una cu incarcare in partea superioara?Odata cu dezvoltarea serviciilor, la noi au aparut o multime de service-uri de masini de spalat, insa, putine sunt cele care isi merita banii.

Service-ul de masini de spalat Washservice.ro reprezinta unul dintre cele mai profesioniste si mai competente service-uri de acest tip din tara, oferind atat servicii de cea mai buna calitate, cat si cele mai utile sfaturi.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre ce reprezinta masinile de spalat cu incarcare frontala, respectiv cele cu incarcare in partea superioara si care sunt diferentele dintre cele doua.

Exista o multime de diferente intre o masina de spalat cu incarcare frontala si una cu incarcare in partea superioara. Cei mai multi oameni inca detin masini de spalat cu incarcare in partea superioara. Acestea sunt mai putin scumpe decat celalalt tip, desi, in cele din urma, masinile de spalat cu incarcare in partea superioara aduc costuri in plus in ceea ce priveste energia electrica si apa. Exista compromisuri cu fiecare tip de masina de spalat si o multime de lucruri care trebuie luate in considerare pentru cineva care are de gand sa cumpere o masina de spalat noua.

O masina de spalat cu incarcare in partea superioara este mult mai familiara majoritatii oamenilor, desi, acestia au avut ocazia sa vada si masini de spalat cu incarcare frontala, in spalatoriile automate sau in magazinele cu electrocasnice. Masinile de spalat cu incarcare in partea superioara folosesc un amestecator care invarte hainele sapunite pentru a le indeparta murdaria.

Apoi, acestea scurg apa, adauga mai multa apa pentru clatire, apoi invart iar rufele pentru a stoarce excesul de apa. Hainele sunt puse in cosul din partea de sus a masinii, iar capacul poate fi deschis in anumite momente din timpul ciclului de spalare pentru a adauga si altceva.

O masina de spalat cu incarcare frontala foloseste mai putina energie si nu dispune de un amestecator. Acest tip este, de obicei, mult mai bland cu rufele deoarece foloseste forta gravitationala pentru a le invarti, ceea ce duce la economisirea energiei si, pe de alta parte, la prelungirea duratei de viata a hainelor. Acest tip de masini foloseste  mai putina apa si detergent, ceea ce reprezinta o mare economie in privinta costurilor apei, si, de asemenea, poate fi umplut, de obicei, cu o cantitate mai mare de rufe. Aceste masini nu pot fi deschise in timpul functionarii.

Exista cateva avantaje pe care masina de spalat cu incarcare in partea superioara le ofera, in special celor care au probleme cu spatele, genunchii sau gatul. Este mai usor sa incarcati sau sa scoateti hainele dintr-o masina de spalat cu incarcare in partea superioara, din moment ce acest proces implica o aplecare mai mica. Cele mai multe uscatoare sunt incarcate frontal, astfel incat aceasta actiune sa nu fie intru totul eliminata.

In general, masinile de spalat cu incarcare in partea superioara nu sunt la fel de eficiente precum rivalele lor si asta pentru ca folosesc mai multa energie electrica si mai multa apa, iar rufele spalate tind sa aiba o durata de viata mai mica.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *