Noul BMW Seria 3 GT

Share Button

Noul-BMW-Seria-3-GTEditia cu numarul 83 a Salonului Auto de la Geneva ne prezinta o serie de propuneri de-a dreptul inedite pentru clasa medie . Cele mai impresionante aparitii sunt noile modele propuse de BMW , Mercedes-Benz si Volvo ( BMW Seria 3 Gran Turismo  , Mercedes-Benz CLA si Volvo S60 Facelift ) .

Printre toate aceste lansari spectaculoase se numara si noile modele de pneuri propuse de italienii de la Pirelli . Un nou concept de anvelope super-sport de lux special concepute pentru cele mai extravagante vehicule din lume . In Romania anvelopele Pirelli se comercializeaza prin intermediul celui mai mare dealer de profil , AnveloMag.ro . Site-ul www.anvelomag.ro va propune o gama larga de anvelope iarna la cel mai bun raport calite/pret din tara noastra .

Geneva Motor Show este unul dintre cele mai importante evenimente din lumea auto . Cele mai importante companii producatoare din lume isi lanseaza produsele in cadrul acestui fastuos salon auto.  Constructorul bavarez mizeaza pe faptul ca noul BMW Seria 3 Gran Turismo  va aduce venituri considerabile pentru ca este mult mai spectaculos si mai impozant decat Seria 5 GT .

Este adevarat ca aspectul de coupe cu patru usi se potriveste mult mai bine Seriei 3 , liniile laterale fine se prelungesc frumos catre partea din spate care pur si simplu iti captiveaza privirea . O combinatie deosebita de forme care transmite forta si rafinament la cele ma inalte standarde .

Indiferent din ce unghi este privit , acest bolid arata senzational . O noutate pentru un model BMW , o premiera , este amplasarea unui electron activ pe capota portbagajului . Noul BMW incearca sa surprinda si printr- un plus de eficienta acordat spatiului interior  . Prezinta patru usi cu geamuri fara rame , un portbagaj a carei capota ,suficient de mare , se deschide in mod automat pentru a facilita incarcarea bagajelor de dimensiuni mari .

Cele mai bune oferte la anvelope la gasiti pe     www.anvelomag.ro

Seria 3 Gran Touring are o lungime mai mare cu 200 mm decat modelul precedent , un ampatament cu 110 mm mai spatios si o inaltime cu 81 mm mai mare , ceea ce inseamna un spatiu mult mai amplu pentru pasageri . Atat scaunele din fata cat si bancheta din spate au fost ridicate cu 59 mm fata de modelul standard pentru a crea o vizibilitatea mai buna a exteriorului .
Capacitatea portbagajului a fost deasemenea imbunatatita , ajungand la 520 de litri , perfect pentru depozitarea tuturor bagajelor de care aveti nevoie in vacanta.

Constructorul propune patru variante de echipare pentru noul BMW Seria 3 Gran Turismo – una de baza , Sport Line , Luxury Line si Modern Line . Se poate opta si pentru un pachet optional M Sport care va propune doua variante de jante de 18 si 19 inchi , un design cu totul spectaculos cu o intensa tenta de agresivitate , suspensii mai joase si o serie de ornamente interioare M Sport .
La capitolul motorizare , bavarezii va propun 5 tipuri de motorizari , trei pe benzina si doua diesel ,  manipulate prin intermediul a doua modele de cutie de viteze , una manuala in sapte trepte si una automata in opt rapoarte .

Cea mai puternica versiune a  BMW Seria 3 Gran Turismo se dovedeste a fi varianta 335i cu motor de 3.0 litri pe benzina  ce dezvolta 306 CP si 400 Nm. Atinge 100 de km/h in numai 5.4 secunde si ajunge la o viteza maxima limitata electronic de 250 km/h .
Pretul pentru un astfel de bolid incepe de la 36.000  euro pentru varianta basic si poate ajunge la 51.000 euro pentru varianta 335i.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *