Display-ul Nokia, care se regaseste pe ultimele modele de smartphone-uri, pare a fi unul dintre cele mai interesante display-uri pe care aceasta companie le-a produs de-a lungul vremii. Un astfel de display Nokia, precum cel ClearBlack, este, fara doar si poate, un concurent serios in privinta display-urilor produse de Samsung sau LG.
Daca tot am amintit cele trei mari producatoare de telefoane mobile, haideti sa vedem cateva idei de telefoane, care ar putea fi, cine stie, dispozitivele de care ne vom bucura in viitor.
Telefonul Facebook
Zvonurile privind producerea unui telefon Facebook circula de vreo cativa ani incoace. Acest lucru pare cat se poate de logic intrucat abordarea Facebook in privinta spatiului Web presupune canalizarea intregii experiente prin intermediul propriei retele de socializare. Faptul ca folosim din ce in ce mai multe dispozitive mobile pentru a accesa spatiul Web, poate constitui pentru Facebook un stimulent pentru a intra pe aceasta piata.
Pana acum, insa, am vazut doar cateva telefoane care si-au dedicat interactiunea cu serviciile Facebook. Majoritatea smartphone-urilor pot rula o aplicatie care ofera utilizatorilor acces la profiluri, fotografii si alte optiuni Facebook. Destul de multe telefoane permit urcarea imaginilor sau a clipurilor video pe contul personal direct de pe telefon. Cu toate acestea, nu exista inca pe piata un telefon real care sa poarte brandul Facebook.
Acest lucru s-ar putea schimba in viitorul nu foarte indepartat. Zvonurile spun ca Facebook ar putea incepe un parteneriat cu producatorul HTC pentru a crea un smartphone care sa prezinte caracteristici Facebook profunde implementate. Acesta ar putea rula pe o versiune puternic modificata a sistemului de operare Google Android. Va avea, oare, acest telefon parte de o multime de ”like-uri” din partea fanilor Facebook sau va disparea imediat dupa aparitie?
Telefonul Nintendo
Ar putea compania care a creat Mario, Link si Donkey Kong sa lucreze la crearea unui smartphone? Aceasta presupunere ar putea avea sens din moment ce piata Nintendo include asa-numitii ”gameri casual”. Acestia sunt oameni care se bucura, de multe ori, de acele jocuri relativ simple, dar convingatoare. Pot juca aceste jocuri doar pentru cateva minute, la un moment dat, fara a fi innebuniti dupa fiecare achievement sau disperati dupa punctaje maxime.
Piata smartphone-urilor in general, si Apple in special, a aratat ca exista o piata destul de dezvoltata in ceea ce priveste jocurile casual pentru telefoane. Unii analisti din industrie au sugerat faptul ca trecerea jocurilor casual pe smartphone-uri ar putea afecta compania Nintendo in cazul in care aceasta nu se alatura producatorilor de telefoane inteligente.
Un telefon Nintendo ar putea oferi utilizatorilor acces la unele dintre cele mai iubite personaje din jocurile video de pe platforma. Si avand in vedere faptul ca seful executiv al Nintendo, Satoru Iwata, a declarat ca nu are nici o intentie de a permite ca titlurile Nintendo sa para pe smartphone-uri ca iPhone sau pe cele care utilizeaza Android, realizarea unui telefon Nintendo ar fi unica modalitate prin care vom putea pune vreodata un apel in asteptare pentru a vedea daca printesa se afla in castel.
Pentru mai multe detalii legate de display-urile Nokia accesati http://www.magazingsm.ro/display-uri-nokia-114.